Har du några frågor?

Ring oss: 036 – 29 37 180

Välj språk

Det här är Double 2

Double 2 från Double Robotics är en revolutionerande iPadbaserad robot för telepresence. En bekymmersfri kombination av telefon- och videokonferensteknik på hjul som du själv navigerar på distans.

Enkel att navigera

Double 2 är unik på många sätt och kanske allra främst för sin användarvänlighet. Du navigerar enkelt med hjälp av din Mac, PC, iPhone eller iPad. Double 2 har en stötdämpningsmekanism inbyggd i foten för att behålla sidostabilitet samtidigt som den tar sig förbi vanliga hinder på ett kontor eller klassrum, såsom sladdar, bulor eller trösklar.

Högupplöst, dynamisk video

Doubles Camera Kit har en 720p HD kamera med ett 150-graders vidvinkelobjektiv som, jämfört med iPad:s egen kamera, ökar synfältet med 70% på både vänster och höger sida. Kameran har alltid en sekundär Floor View-vy igång vilket gör att du får en bättre rumsuppfattning och inget behov av att växla mellan olika kameravyer. Med den nya tekniken Adaptiv HD så får du en jämnare videokvalitet när du rör dig och en högre upplösning (upp till HD!) när du står still.

Enkel installation

Att sätta upp din Double är superenkelt och tar i genomsnitt fem minuter. När du köper din Double från oss på GoRemote får du också en full installationsguide för hur sätter upp och kopplar upp din Double.

100% nöjd kund

På GoRemote arbetar vi alltid med 100% nöjd kund garanti. Din Double omfattas alltid av ett års garanti och vi hjälper er alltid med installation och underhåll vid behov.