was successfully added to your cart.

Tre anledningar varför din arbetsplats borde investera i en Double 2

Egentligen finns det ingen anledning till varför din arbetsplats inte borde investera i en Double 2. Det är en fantastisk produkt (såklart!) som definitivt ser till att varje kollega drar på smilbanden när den åker förbi i korridoren. Men – bara att säga att det är en fantastisk produkt håller inte. Utan här kommer tre faktiska anledningar till varför ni borde köpa er en Double 2i dag.

Den underlättar distansarbete på ett sätt som inget annat kommunikationsmedel kan

Du kan jämföra Double 2 med olika kommunikationsmedel som Skype, Slack, Telefon eller E-post. Inget av dom kommer någonsin att kunna erbjuda lika mycket dynamik och interaktion som en Double 2. Den är unik på det sättet att roboten är väldigt lätt att navigera och hantera på distans, samtidigt som du faktiskt får en kvalitativ ljudupptagning och videoströmning.

Den är oftast billigare än ert kommande eller befintliga videokonferenssystem – och mer krångelfri

Vi har alla varit där. Vid varje möte så inleds det alltid med fem minuters stök och bök med olika adaptrar, sladdar och system som inte vill hoppa igång. Med Double 2 kopplar bara användaren upp sig och vips! så är vi på plats. Dessutom är det en oerhört billig investering sett till sparade resor och drivmedel.

Den sätter ditt varumärke i framkant

Företag som vill ligga i framkant är inte rädda för att testa nya tekniker – oavsett område. Med Double 2 kommer besökare, kunder och kollegor bli fascinerade över en robot som styrs på distans – som dessutom erbjuder en stor nytta. En Double 2 är en kvitto på ett företag i framkant.

 

Det var tre konkreta anledningar till varför ni borde investera i en Double 2 från Double Robotics idag. Ni kan enkelt beställa hem er via vår webbshop på goremote.se.

Leave a Reply