was successfully added to your cart.

Arbeta hemifrån med Double 2 från Double Robotics

Just nu är remote working en stor trend globalt i världen och vi ser hur flera offentliga mötesplatser utrustar sig för tillfälliga besökare som kommer dit för att arbeta. Tillkomsten om s.k. co-working spaces har exploderat massivt, speciellt i Stockholm, Göteborg och Malmö, under det senaste året. I centrum? Kaféer och lobbys på hotell.

Vi gillar fenomenet (såklart) och med Double kan du gladeligen sitta på ett kafé, i hemmet eller i en lobby på hotell samtidigt som du befinner dig på din arbetsplats. Kombinationen av att kunna sitta vart jag vill, samtidigt som jag kan röra mig flexibelt på arbetsplatsen är ett modernt sätt att arbeta på; något som är attraktivt för yngre generationer.

Du kan enkelt beställa din Double 2 via vår webbshop. Behöver du övertala chefen? Ingen fara. Det räcker med att du skickar länken till goremote.se så sköter vi resten.

 

Leave a Reply