Varukorg

Double Robotics och deras svenska agent GoRemote introducerar idag en helt ny, revolutionerande telenärvarorobot som bland annat är självkörande och inkluderar Mixed Reality.

Den senaste innovationen syftar till att öka produktiviteten för människor som arbetar på distans och hemmasittande elever. Jämfört med tidigare modeller kan man nu klicka sig fram dit man skall och där robotarnas sensorer undviker per automatik alla hinder. Därutöver underlättar man för användaren genom att inkludera 3D objekt i den verkliga världen genom s.k. Mixed Reality.

Därutöver frångår man sin tidigare hållning där iPads har varit en del av lösningen. Istället har man ersatt den med en helt integrerad lösning av högsta kvalitet. 

– Double 3 har den senaste GPU-tekniken i Nvidia Jetson TX2, två Intel RealSense djupsensorer, två högupplösta kameror och en stråleformande mikrofonuppsättning. Man kan säga att Double 3 är svaret på alla efterfrågade funktioner från våra kunder säger Alex från svenska GoRemote Robotics.

Double 3 med laddningsstation

 

“Möjlighet att vinkla, zooma och panorera kameran”

Double 3 har två stycken 13 megapixel-kameror som är möjliga att tilta, vinkla och panorera. Kvaliteten på kameran har fördubblats från den tidigare modellen Double 2. VIlket kommer innebära att människor som deltar i exempelvis skolundervisning eller workshops inte längre kommer att ha ett problem med att läsa vad som står på tavlan eller pappret.

“Double 3 representerar ett enormt steg framåt i utvecklingen för distansarbete på kontor och i skolor. Under fyra år har Double Robotics i USA arbetat med utvecklingen av denna produkt och där man löpande har integrerat feedback från kunder som resulterat i denna sömlösa, eleganta lösningen” säger Kristofer på GoRemote Robotics

Ett fullskaligt utvecklar-API samt möjlighet att mappa upp sitt kontor kommer att lanseras inom en snar framtid. Det innebär att roboten kan läsa av kontorets utformning och användaren kan endast klicka på en karta dit dom vill att roboten skall åka.

Double 3 kan beställas via www.goremote.se och leveranser sker under Q3-Q4.

Kort information

– Självkörande och sensorstyrd (klicka dit du vill åka, roboten undviker hinder per automatik)
– Mixed Reality
– Full Duplex
– Egen hårdvara; ingen mer iPad
– 2 stycken 13 megapixel-kameror som kan tiltas och superzooma.
– 6 stycken mikrofoner
– Linuxbaserad med utvecklar-API

Ladda ned produktblad

Ladda ned produktspecifikation

Double 3 - mixed reality

Leave a Reply