Full koll

Vanliga frågor

om Double 3

Allmänt

Vad ingår i mitt köp av Double 3?

I ditt köp ingår följande Double 3 och laddningsstation samt två års garanti. Du får också kostnadsfri support och service.

Kan jag leasa eller hyra en Double 3?

Självklart! Vi erbjuder olika leasing- och hyrupplägg tillsammans med vår samarbetspartner Wasa Kredit. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

Vi erbjuder direktbetalning, kortbetalning, faktura, leasing och hyra.

Hur lång är leveranstiden?

Din Double 3 skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar förutsatt att den finns i lager. Vid beställningsvara kan leveransen dröja upp till tre veckor. I samband med lansering av produkten så levereras produkten under Q4 2019.

Erbjuder ni garanti?

Ja. Vi har ett års garanti och täcker därmed alla kostnader för reparationer inklusive frakt som uppstått på grund av eventuella tillverknings- eller konstruktionsfel. Garantin omfattar inte normalt slitage eller på grund av missbrukande av produkten ex. utomhusbruk.

Kan jag uppdatera min Double 2 till Double 3?

Självklart! Kunder med Double 2 kan uppgradera till Double 3 genom att köpa till huvudet.

Produktinformation

Hur fungerar Double 3 egentligen?

Double 3 är en moln- och appbaserad produkt. Det innebär att du använder roboten genom en PC, Mac, iPad, iPhone eller Android.

Du navigerar roboten genom att klicka dit du vill att roboten skall åka. Dom inbyggda sensorerna gör att roboten undviker hinder per automatik. Roboten har två olika fartlägen, kan justera sin höjd, parkera, ta bilder, skärmdela eller visa upp en valfri sajt på skärmen.

Double 3 är framtagen för att vara så användarvänlig som möjligt och startsträckan för att komma igång är väldigt kort.

Vilka enheter kan jag använda Double 3 med?

Du kan köra din Double med en iPad, iPhone, Android eller valfri PC och Mac. Vi rekommenderar Chrome, Safari, Firefox som webbläsare.

Kan flera koppla upp sig mot en Double 3 samtidigt?

Ja. Upp till fem användare kan koppla upp sig till Double 2 samtidigt, men bara en användare kan navigera roboten. För större grupper rekommenderas Google Hangout.

Kan flera personer använda Double 3?

Ja. Double 2 är inte begränsad till en användare eller dator. Utan du har möjlighet att skapa upp 24-timmars gästlänkar för tillfälliga möten och liknande.

Därutöver finns tilläggstjänsten Fleet Management som underlättar hanteringen av flera konton och enheter. Kontakta oss för mer information.

Är Double 3 säker och krypterad?

Ja. Double 3 använder sig av en WebRTC-standard för video och ljud så det är alltid krypterat och säkert. Krypteringen använder sig av en AES-schiffering med 128-bits nycklar för att kryptera ljud och video samt HMAC-SHA1 för att verifiera data integriteten. Video- och ljud uppkopplingar är alltid end-to-end krypterade och peer-to-peer.

Hur lång batteritid har Double 3?

Det interna, laddningsbara Lithium Ion-batteriet ger upp till fyra-sex timmars av normal användning. Double 2 har en laddningstid om cirka två timmar för full laddning. Laddare medföljer.

Hur mycket väger Double 3?

Double väger cirka 7 kilo inklusive iPad:en.

Kan Double 3 användas utomhus?

På egen risk. Double är framtagen för inomhusbruk. Utomhusbruk omfattas inte av garanti.

Fungerar den med Android?

Självklart! Double 3 kan köras via Android och Chrome.