Beställ idag!

 

Double 3 – Världsledande robot för hemmasittare och distansarbete

Double 3 är en världsledande, sjävkörande robot som hjälper hemmasittande elever i sin skolvardag, företag med medarbetare på distans och organisationer som vill minska klimatpåverkan och brygga platser.

Underlätta för hemmasittare
Minska er klimatpåverkan
Skapa tillgänglighet och delaktighet på distans

Så fungerar
Double 3

Double 3 från Double Robotics är en revolutionerande robot för telenävaro. Med sin senaste modell går man ifrån en iPad till att ha en dator i robotens huvud. Självkörande, sensorbaserad och med 3 x bättre kamera än tidigare modell. En bekymmersfri kombination av telefon- och videokonferensteknik på hjul som du själv navigerar på distans. Med över 12.000 robotar sålda världen över så kan vi stolt säga att Double 3 är världsledande.

Självkörande – enkel att navigera

Double 3 är unik på många sätt och kanske allra främst för sin användarvänlighet. Du navigerar enkelt genom att klicka dit du vill att roboten skall åka. Roboten har ett sensorbaserat system som gör att du undviker alla möjliga hinder som finns i en miljö. Dessutom har Double 3 en inbyggd stötsdämpningsmekanism i foten för att behålla sidostabilitet samtidigt som den tar sig förbi vanliga hinder på ett kontor eller klassrum, såsom sladdar, bulor eller trösklar.

Beställ Double 3

Två tiltbara kameror med superzoom

Två 13 Megapixel-kameror ger ett ultrabrett synfält och flera zoomnivåer vilket är flera gånger bättre än den tidigare modellen Double 2. Kamerorna kan fysiskt luta upp och ner, vilket är bra för att läsa papper på ett skrivbord eller zooma in på en specifik punkt.

Mixed Reality visar vägen

Double 3 introducerar Mixed Reality – virtuella 3D-objekt som placeras ut i den verkliga videoströmmen. Prickar på golvet som visar vart roboten kan åka, ikoner som visar laddningsstationen och sensorer som visar vilka vägar du kan åka så är Double 3 en lösning som alla kan använda – erfaren som oerfaren.

Beställ Double 3

Snabb installation

Att sätta upp din Double 3 är superenkelt – du packar upp den, skruvar upp huvudet och voilá! Din Double 3 är färdig att köras.

Läs mer